FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pomoć za odvodnju i pročišćavanje

POŽEGA, 4. studenog 2004. (Hina) - Ugovorom o dodjeli nepovratnepotpore između Fonda za regionalni razvoj, općine Kaptol iPožeško-slavonske županije ta će općina za gradnju sustava odvodnje ipročišćavanje otpadnih voda dobiti 920 tisuća kuna nepovratna novca.
POŽEGA, 4. studenog 2004. (Hina) - Ugovorom o dodjeli nepovratne potpore između Fonda za regionalni razvoj, općine Kaptol i Požeško-slavonske županije ta će općina za gradnju sustava odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda dobiti 920 tisuća kuna nepovratna novca.

Riječ je o gradnji sustava između Kaptola i naselja Komarovaca u dužini od gotovo četiri tisuće metara, vrijednost kojega je 3,6 milijuna kuna. Dio novca za početak radova vrijednih 1,8 milijuna kuna osigurala je Požeško-slavonska županija i sama općina.

"Ta kapitalna investicija utoliko je važnija jer s njom u kaptolskoj općini zapravo tek počinje gradnja odvodnog sustava, iako otpadne vode zbog položaja terena ugrožavaju ne samo općinsko središte Kaptol nego i druga naselja", rekao je općinski načelnik Mile Pavičić u prigodi današnjeg potpisivanja.

Dodao je da je odvodni sustav bez pročišćivača za cijelu općinu vrijedi više od 11 milijuna kuna.

Osim kaptolske općine nepovratan novac Fonda za regionalni razvoj od 6,4 milijuna kuna ove je godine, doznaje se od požeškog župana Ante Bagarića, dobila i općina Brestovac te gradovi Pleternica i Pakrac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙