FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: bez komentara "slučaja Žužul" dok se ne utvrde sve činjenice

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićnije danas želio komentirati "slučaj Žužul" dok se ne utvrde svečinjenice.
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić nije danas želio komentirati "slučaj Žužul" dok se ne utvrde sve činjenice.

"Dok se ne utvrde sve činjenice ne bi, s moje strane, bilo u redu to komentirati", tek je kratko na pitanje novinara odgovorio predsjednik Mesić u zagrebačkom hotelu Opera gdje je sudjelovao na regionalnoj geoekonomskoj konferenciji "Male zemlje i izazovi upravljanja ekonomskom globalizacijom".

Predsjednik je napomenuo da ima samo informacije koje imaju i novinari.

Po tvrdnjama dijela saborske oporbe i današnjim napisima u medijima između dviju tvrtki "Karin Univerzal" i tvrtke MTS Tatjane Žužul, supruge ministra vanjskih poslova, bilo je ukupno pet transakcija, vrijednih 143.000 kuna, zbog čega je jučer u Saboru bivši šef Povjerenstva za utvrđivanje sukoba interesa zatražio ostavku ministra Žužula.

Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul ovih je dana više puta odbacio tvrdnje da je bio u sukobu interesa kada je Vlada donosila odluku o otpisu duga Imostroju, kao i ostale spominjane optužbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙