FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER: ŽUŽUL UŽIVA MOJU PUNU POTPORU

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a i Vlade IvoSanader izjavio je danas da ministar vanjskih poslova Miomir Žužuluživa njegovu punu potporu kao i svi njegovi ministri.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a i Vlade Ivo Sanader izjavio je danas da ministar vanjskih poslova Miomir Žužul uživa njegovu punu potporu kao i svi njegovi ministri.

"Nemam što dodati onomu što je ministar Žužul rekao danas na konferenciji za novinare", rekao je Sanader novinarima uoči sjednice Kluba HDZ-ovih saborskih zastupnika.

Nezavisni internet portal www.index.hr objavio je jučer da je ministar vanjskih poslova Miomir Žužul preko svoje supruge Tatjane Žužul primio 500 tisuća kuna mita.

Žužul je danas najodlučnije odbacio tu optužbu i najavio da će tužiti Index portal te, ako to dopušta hrvatsko zakonodavstvo, novinara koji je neovlašteno i bez znanja snimio razgovor s njegovom suprugom i taj razgovor objavio.

"Tvrtka 'Karin Univerzal' mojoj supruzi, njezinoj tvrtki ili meni nisu uplatili nikakv iznos i nije izvršena nikakva transakcija, ne može se raditi o mitu", ustvrdio je Žužul na konferenciji za novinare u Banskim dvorima.

Index je objavio da je Žužulova supruga prodala 50 posto udjela u svojoj tvrtki MTS za 500 tisuća kuna tvrtki Ivana Karina, da je tvrtka "Karin Univerzal" na sedmom natječaju kupila tvrtku Imotstroj u stečaju za 6,3 milijuna kuna, a da je Vlada na sjednici 2. rujna Imotstroju otpisala 6,2 milijuna kuna duga kako bi namirila tražbine radnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙