FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAMIR MIKULIĆ KONTAKTIRAO S PREDSTAVNIKOM CRVENOG KRIŽA

MOSTAR/ČAPLJINA, 4. studenog 2004. (Hina) - Jedan predstavnikMeđunarodnog Crvenog križa uspio je u logoru Bucca u Iraku izravnostupiti u kontakt s hrvatskim vozačem Damirom Mikulićem, potvrdila jeu četvrtak u izjavi za HINA-u njegova majka Anka, koja živi uČapljini.
MOSTAR/ČAPLJINA, 4. studenog 2004. (Hina) - Jedan predstavnik Međunarodnog Crvenog križa uspio je u logoru Bucca u Iraku izravno stupiti u kontakt s hrvatskim vozačem Damirom Mikulićem, potvrdila je u četvrtak u izjavi za HINA-u njegova majka Anka, koja živi u Čapljini.

Ona je objasnila kako je lokalni ured Crvenog križa u Čapljini dobio informaciju da je Damir Mikulić registriran (pronađen) u logoru Bucca u Iraku.

"Imamo saznanja da je Damir preko predstavnika Međunarodnog Crvenog križa s kojim je kontaktirao poslao nama, rodbini i familiji u Čapljini poruku, ali je još nismo dobili", rekla je Anka Mikulić razgovoru vođenom u četvrtak prijepodne.

"Očekujemo tu poruku kao i Damirov telefonski poziv, ali nam se ni on još nije javio", dodala je ona.

Mikulićeva majka kaže kako je roditeljima i obitelji sada puno lakše nakon što su saznali za kontakte predstavnika međunarodnog Crvenog križa s Damirom. "Sada sigurno znamo da je živ", kazala je majka zatočenog vozača.

Dodala je da roditelji u Čapljini primaju brojne telefonske pozive, ali ne mogu duže razgovarati kako ne bi blokirali liniju za Damirov poziv iz Iraka kojeg očekuju već dva dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙