FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽUŽUL O SLUČAJU MIKULIĆ RAZGOVARAO S FRANKOM I PROSPEROM

ZAGREB, 30. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslovapriopćilo je u subotu da je ministar dr. Miomir Žužul o slučaju DamiraMikulića, hrvatskog vozača kamiona u američkom vojnom pritvoru uIraku, razgovarao s veleposlanikom SAD u Zagrebu Ralphom Frankom tetelefonom s američkim veleposlanikom u State DepartmentuPierre-Richardom Prosperom.
ZAGREB, 30. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u subotu da je ministar dr. Miomir Žužul o slučaju Damira Mikulića, hrvatskog vozača kamiona u američkom vojnom pritvoru u Iraku, razgovarao s veleposlanikom SAD u Zagrebu Ralphom Frankom te telefonom s američkim veleposlanikom u State Departmentu Pierre-Richardom Prosperom.

Damir Mikulić je, prema službenom američkom priopćenju, u američkom pritvoru u bazi Camp Bucca već trideset dana zbog navodnog prikupljanja informacija o osobnim podacima i vozilima izvan onog što se općenito smatra zanimljivim za turiste.

Ministarstvo vanjskih poslova u svom priopćenju ne iznosi druge podatke o angažmanu ministra Žužula nego navodi da očekuje daljnje informacije i nastavlja sa svim potrebnim aktivnostima u okviru svojih mogućnosti kako bi na najbolji način zaštitilo interese svih državljana Republike Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙