FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dvojica motorista brutalno pretukli ženu na ulici

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Dvojica nepoznatih nasilnika namotoru brutalno su sinoć pretukli i teško ozlijedili 27-godišnjakinjuMaju D., izvijestila je danas zagrebačka policija koja traga zanapadačima i istražuje uzroke napada.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Dvojica nepoznatih nasilnika na motoru brutalno su sinoć pretukli i teško ozlijedili 27-godišnjakinju Maju D., izvijestila je danas zagrebačka policija koja traga za napadačima i istražuje uzroke napada.

Žena je napadnuta sinoć oko 22 sata u VIII. Jazbinskom odvojku, a prema policijskom izviješću dvojica napadača s kacigama na glavi presrela su je, nakon što je izašla iz gradskog autobusa. Jedan od njih ju je s leđa više puta udario tvrdim predmetom u glavu. Žena je odmah pala na tlo, nakon čega su je obojica pretukla rukama i nogama po čitavom tijelu. Napadači ženi ništa nisu ukrali ili oteli, a nakon što su je brutalno pretukli na motoru su pobjegli u nepoznato.

Žena je vozilom hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da joj je slomljena lijeva lopatica i rasječen potiljak i čelo, a po tijelu i glavi ima brojne hematome. Zadržana je na liječenju, a u policiji kažu da je u tijeku kriminalistička obrada koja bi trebala otkriti tko su napadači i zbog čega je žena napadnuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙