FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČETIRI OSOBE UBIJENE I TRI RANJENE U NAPADIMA U IRAKU

BAGDAD, 23. listopada 2004. (Hina/dpa/Reuers) - Četiri su osobeubijene, a tri su ozlijeđene u subotu u Iraku u napadima pobunjenika,a zabilježena je i nova sabotaža iračkog naftovoda.
BAGDAD, 23. listopada 2004. (Hina/dpa/Reuers) - Četiri su osobe ubijene, a tri su ozlijeđene u subotu u Iraku u napadima pobunjenika, a zabilježena je i nova sabotaža iračkog naftovoda.

Naoružani napadači otvorili su vatru na konvoj turskih kamiona u Mosulu na sjeveru Iraka i pritom ubili dva turska vozača i ranili još dva, priopćila je policija. Napad je izvršen u središtu grada. Policija navodi da su kamioni prevozili potrepštine za američku vojsku.

U međuvremenu su pobunjenici ispalili dvije minobacačke granate u središtu Bagdada od kojih su smrtno stradala dva civila, a jedan je ranjen, izjavili su očevici.

Prema riječima časnika Iračke nacionalne garde, saboteri su bombardirali irački naftovod kojim se nafta transportira sa sjeveroistoka zemlje do bagdadske rafinerije Dora.

Bojnik Ali Mahmoud rekao je da snage Nacionalne grade pokušavaju ugasiti požar koji je oštetio 150 metara naftovoda Khana. Dodao je da je pronađena još jedna bomba kod naftovoda koja je odmah deaktivirana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙