FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam kave "Triestespresso Expo" od 5. do 7. studenog

ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - U Trstu će se od 5. do 7.studenoga održati specijalizirani sajam kave "Triestespresso Expo",koji će okupiti više od 130 izlagača iz Italije i inozemstva, najavilisu danas na konferenciji za novinare predstavnici Tršćanskog sajma,organizatora spomenute manifestacije.
ZAGREB, 26. listopada 2004. (Hina) - U Trstu će se od 5. do 7. studenoga održati specijalizirani sajam kave "Triestespresso Expo", koji će okupiti više od 130 izlagača iz Italije i inozemstva, najavili su danas na konferenciji za novinare predstavnici Tršćanskog sajma, organizatora spomenute manifestacije.

Na sajmu će se predstaviti nekoliko tvrtki iz Hrvatske, a organizatori su mišljenja da je ovaj sajam prava prilika da Hrvatska pokaže svoje mogućnosti budući hrvatska kava još uvije nije dovoljno poznata u Italiji.

Nadaju se stoga da će već na idućem Sajmu biti puno više izlagača iz naše zemlje.

Cilj je Sajma, kako je rečeno, susret djelatnika koji se bave proizvodnjom i distribucijom ekspreso kave te prilika za uspostavljanje kontakata i sklapanje poslova. Naime, na Sajmu će se susresti proizvođači aparata za kavu, proizvođači šalica za kavu i opreme, uvoznici kave, pržitelji itd.

Prvi sajam "Triestespresso Expo" održan je 2002. godine, a sam grad Trst izabran je iz razloga što je to talijanski grad kave. Kako je istaknuto na konferenciji za novinare, u samom Trstu godišnje se popije više od polovice sveukupne talijanske potrošnje ekspreso kave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙