FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saponia: neto dobit 7,8 milijuna kuna

OSIJEK/ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Kemijska, prehrambena ifarmaceutska industrija Saponia iz Osijeka u prvih je devet mjeseciove godine ostvarila 7,8 milijuna kuna neto dobiti, što je 3,2 postomanje nego u istom razdoblju lani, podaci su koje je Saponia dostavilaVaraždinskoj burzi.
OSIJEK/ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Kemijska, prehrambena i farmaceutska industrija Saponia iz Osijeka u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 7,8 milijuna kuna neto dobiti, što je 3,2 posto manje nego u istom razdoblju lani, podaci su koje je Saponia dostavila Varaždinskoj burzi.

Ukupni su prihodi te osječke tvrtke u tom razdoblju iznosili 286,9 milijuna kuna, što je za 0,26 posto više nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, a ukupni su rashodi porasli za 0,36 posto, na 279,15 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji povećani su 3,2 posto, na 160,58 milijuna kuna, a prihodi od prodaje u inozemstvu porasli su sa 114,28 milijuna kuna u prvih devet mjeseci lani, na 116,3 milijuna kuna u istom razdoblju ove godine.

Početkom lipnja u toj su osječkoj kemijsko-farmaceutskoj tvrtki pušteni u rad novi pogoni, u čiju je modernizaciju uloženo 4,5 milijuna eura, a riječ je o pogonima za proizvodnju praškastih i tekućih deterdženata te toaletno-kozmetičkih proizvoda u tubama koji će omogućiti povećanje standarda kvalitete i pakiranja proizvoda te veću učinkovitost u proizvodnji.

"Saponia" je u posljednjih šest godina u modernizaciju proizvodnje uložila više od 14 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙