FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glas Istre od danas i na internetu

PULA, , 2. studenog 2004. (Hina) - Od danas se istarski dnevnik GlasIstre nalazi i na internetu, a elektronskom verzijom, koje se sadržajne razlikuje od one na papiru, postaje dostupan svima do kojihdistribucija nije dosezala.
PULA, , 2. studenog 2004. (Hina) - Od danas se istarski dnevnik Glas Istre nalazi i na internetu, a elektronskom verzijom, koje se sadržaj ne razlikuje od one na papiru, postaje dostupan svima do kojih distribucija nije dosezala.

Vodstvo Glasa Istre istaknulo je da je internetska stranica tog dnevnika koja se nalazi na adresi www.glasistre.hr u potpunosti samostalan projekt tvrtke i njezinih ljudi, u prvom redu realizatora stranice, odnosno stručnjaka za web Dena Benazića. On je, uz glavnu urednicu Eni Ambrozić te direktora Željka Žmaka, danas u redakciji pustio u "pogon" internet izdanje tog lista.

Žmak je rekao da se realizacija internetskog izdanja Glasa Istre, kojoj su prethodili mjeseci osmišljavanja i programiranja, poklapa s 35. obljetnicom početka izlaženja lista kao dnevnih novina.

Zanimljivost internetskog izdanja tog istarskog dnevnika je što je čitateljima dostupan sav sadržaj koji se nalazi u tiskanom izdanju, a u njemu su uključeni svi članci dnevnih rubrika kao i tekstovi dodatnih priloga.

Stranica je zamišljena i kao intormativan servis za brojne istarske iseljenike, kazala je glavna urednica Glasa Istre Eni Ambrozić. Dodala je kako će se na njoj uskoro naći i drugi sadržaji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙