FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Oktoberfest s Ožujskim" od 4. do 7. studenog u Zagrebu

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Najstarija zagrebačka pivnica,restoran "K Pivovari" organizira od 4. do 7. studenog manifestacijupod nazivom "Oktoberfest s Ožujskim" - dah Bavarske u Zagrebu.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Najstarija zagrebačka pivnica, restoran "K Pivovari" organizira od 4. do 7. studenog manifestaciju pod nazivom "Oktoberfest s Ožujskim" - dah Bavarske u Zagrebu.

Kako je na konferenciji za novinare istaknuo generalni manager pivnice Mladen Franić, za tu je manifestaciju osigurano gostovanje kulinarske ekipe jedne od najvećih i najpoznatijih muenchenskih pivnica "Augustiner Grossgaststaetten", prikladno obučene konobarice te originalna bavarska glazbena kapela.

U ponudi jela tijekom četiri dana ovog mini Oktoberfesta u restoranu "K Pivovari" za ručak i večeru biti će ponuđeni specijaliteti pivnice Augustiner, ali i standardna ponuda jela zagrebačke pivnice.

Franić je kazao kako se nada da će kvaliteta gastro ponude i pripadajući zabavni program manifestacije privući velik broj gostiju te gradu Zagrebu pružiti još jednu manifestaciju sa željom da ona postane tradicionalna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙