FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M. Mađerić ponovno predsjednica HDZ-ove Mladeži

ZAGREB, 30. listopada 2004. (Hina) - Izaslanici Mladeži Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) na izbornoj su konvenciji, održanoj danaspod geslom "Snaga moderne Hrvatske", ponovno za nacionalnupredsjednicu izabrali Margaretu Mađerić koja je tu dužnost obnašala ido sada.
ZAGREB, 30. listopada 2004. (Hina) - Izaslanici Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na izbornoj su konvenciji, održanoj danas pod geslom "Snaga moderne Hrvatske", ponovno za nacionalnu predsjednicu izabrali Margaretu Mađerić koja je tu dužnost obnašala i do sada.

Na konvenciji je, među ostalim, izabrano pet nacionalnih dopredsjednika HDZ-ove Mladeži, pet članova Predsjedništva, 30 članova Nacionalnog odbora i pet članova Nadzornog odbora Mladeži.

Novoizabrana predsjednica Mađerić pozvala je članove Mladeži da nastave s predanim zajedničkim radom u stranci kao i protekle dvije godine, jer se, kako je rekla, "jedino tako može ostvariti zacrtano". Također je izrazila nadu da će u idućem razdoblju HDZ-ova Mladež uspjeti učiniti i više, iako se to "sada čini gotovo nemogućim".

U radu izborne konvencije sudjelovalo je oko tisuću izaslanika iz Hrvatske i iseljeništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙