FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JAPANSKI TALAC IPAK ŽIV?

TOKIO, 30. listopada 2004. (Hina/dpa) - Tijelo Azijata pronađeno upetak u Iraku vjerojatno ne pripada japanskom taocu Shoseiju Kodi,objavio je u subotu glasnogovornik japanske vlade.
TOKIO, 30. listopada 2004. (Hina/dpa) - Tijelo Azijata pronađeno u petak u Iraku vjerojatno ne pripada japanskom taocu Shoseiju Kodi, objavio je u subotu glasnogovornik japanske vlade.

"Tijelo je prebačeno u naše veleposlanstvo u Kuvajtu i nakon prvih pregleda patologa može se reći da se vjerojatno ne radi o Shoeiju Kodi", rekao je Hiroyuki Hosoda. "Njegova dentalna struktura je, naime, sasvim drugačija", dodao je glasnogovornik.

Japanska vlada primila je ranije vijest da je Koda, 24-godišnji autostopistu koji je ovog tjedna bio otet u Iraku, ubijen.

Shoseija Kodu otela je "Organizacija Al-Qaida džihada u zemlji Rafidaina (Mezopotamija)", islamistička skupina Abu Musaba Al-Zarqawija koja je zaprijetila da će mu odrubiti glavu ne povuče li Tokio za 48 sati svoje snage iz Iraka. Ultimatum je istekao u petak ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙