FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČALETINA TELEVIZIJA U SLOVENIJI PRIKAZUJE SHOW PO UZORU NA BIG BROTHER

LJUBLJANA,29. listopada 2004.(Hina) - Slovenski televizijski gledateljiod sredine idućeg mjeseca moći će gledati reality-show po uzoru na BigBrother u kojemu će biti šest mladića i šest djevojaka iz svihsuverenih država nastalih na području bivše Jugoslavije.
LJUBLJANA,29. listopada 2004.(Hina) - Slovenski televizijski gledatelji od sredine idućeg mjeseca moći će gledati reality-show po uzoru na Big Brother u kojemu će biti šest mladića i šest djevojaka iz svih suverenih država nastalih na području bivše Jugoslavije.

Riječ je o makedonskom reality-showu koji se proširuje na ostale države i koji je u toj zemlji dosad imao velik uspjeh.

Show pod naslovom "To sam ja" u Sloveniji će prikazivati TV3, komercijalna televizija u većinskom vlasništvu Ivana Ćalete koja će se uskoro preimenovati u "Prvu televiziju".

Televizijski gledatelji iz svih republika bivše Jugoslavije televotingom i SMS porukama svakih 20 dana eliminirat će po jednog mladića i jednu djevojku iz emisije, a pobjednik će dobiti nagradu nešto višu od 10.000 eura, najavio je na konferenciji za novinare marketinški direktor emisije Damijan Nacevski. Prijave za kandidate u Sloveniji počinju idućeg tjedna.

Mladići i djevojke iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore i Makedonije živjet će 90 dana u elitnoj gradskoj četvrti u Skopju bez informacija o tome što se događa u svijetu izvan kuće u kojoj će ih 24 sata na dan pratiti 21 kamera i 40 mikrofona.

Emisija će se moći pratiti i preko interneta u obliku snimaka i fotografija, obećao je Nacevski koji dodaje da je zanimanje za emisiju golemo i da se samo u Makedoniji prijavilo više od 3500 kandidata.

Emisija koja je u travnju ove godine pokrenuta u Makedoniji želi prikazati život mladih koji dolaze iz različitih govornih područja i kultura, a obje su se serije do sada probile u vrh gledanosti u Makedoniji.

Prijavljivanje kandidata za novu seriju već je počelo u Bosni i Hercegovini, gdje se prijavljuje više od stotinu kandidata na dan, tvrdi Nacevski. Kandidati moraju imati između 18 i 30 godina, ali se prijavljuju i stariji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙