FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Germanwings počinje s letovima Zagreb-Stuttgart

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Njemačka niskotarifna zrakoplovnakompanija Germanwings od nedjelje, 31. listopada počinje s letovima narelaciji Zagreb-Stuttgart, i to tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom inedjeljom.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Njemačka niskotarifna zrakoplovna kompanija Germanwings od nedjelje, 31. listopada počinje s letovima na relaciji Zagreb-Stuttgart, i to tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Osim sa Stuttgartom, zrakoplovi Germanwingsa četiri puta tjedno lete na liniji Zagreb-Köln i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, izvijestili su danas iz Germanwingsa.

Ta je zrakoplovna kompanija od početka godine do listopada prevezla 2,8 milijuna putnika. Kod poslovanja u Hrvatskoj, Germanwings posebno ističe gotovo stopostotnu popunjenost aviona na liniji Köln - Split tijekom turističke sezone pa najavljuje njezino ponovno aktiviranje u ljetnom redu letenja za 2005. godinu, i to od 27. ožujka do 29. listopada.

Najjeftinije karte za sve destinacije Germanwingsa, ukoliko se dovoljno rano rezerviraju preko web stranice, stoje 19 eura, u što su uključene sve takse. Kao i kod drugih niskotarifnih kompanija, nisku cijenu karata omogućuju niski troškovi online rezervacija te uštede na dodatnim uslugama putnicima u avionima kao i minimalno zadržavanje aviona na aerodromima.

Germanwings je počeo prometovati s Hrvatskom krajem lipnja kada je uspostavio liniju između Zagreba i Kölna, a između Splita i Kölna linija je uspostavljena krajem srpnja.

Germanwings je zrakoplovna kompanija u stopostotnom vlasništvu grupe Eurowings Luftverkehrs u sklopu koje 49 posto udjela drži njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa. Leti na 34 europske rute i ima 13 zrakoplova kojima je prošle godine prevezla 2,4 milijuna putnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙