FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan memorandum o suradnji ministarstava pravosuđa RH i Austrije

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Ministrice pravosuđa Hrvatske iAustrije Vesna Škare Ožbolt i Karin Miklautsch danas su u Zagrebupotpisale memorandum o suradnji dvaju ministarstava, priopćilo jehrvatsko Ministarstvo pravosuđa.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Ministrice pravosuđa Hrvatske i Austrije Vesna Škare Ožbolt i Karin Miklautsch danas su u Zagrebu potpisale memorandum o suradnji dvaju ministarstava, priopćilo je hrvatsko Ministarstvo pravosuđa.

Memorandum je potpisan u cilju jačanja i unapređenja dobrih odnosa na području pravosuđa dviju država te potrebe za razmjenom znanja i iskustava u području pravosuđa, kaže se u priopćenju.

Potpisani memorandum o suradnji u budućnosti će otvarati mogućnost kvalitetne suradnje te razmjene iskustava i informacija na području zakonodavstva, usklađivanja domaćeg prava s pravnom stečevinom EU, organizacije i informatizacije pravosuđa, sprječavanju i borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, te ostalim pitanjima od zajedničkog interesa, stoji u priopćenju.

Austrijska ministrica pravosuđa jučer je došla u dvodnevni posjet Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙