FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NICOLE KIDMAN: GLUMA JE VELIKA ŽRTVA

LONDON, 28. listopada 2004. (Hina/AFP) - Posao glumice je svojevrsnožrtvovanje, izjavila je u četvrtak za Metro Life, dodatak londonskogdnevnog lista Evening Standard, australska glumica Nicole Kidman, čijiće najnoviji film "Birth" uskoro početi igrati u europskim kinima.
LONDON, 28. listopada 2004. (Hina/AFP) - Posao glumice je svojevrsno žrtvovanje, izjavila je u četvrtak za Metro Life, dodatak londonskog dnevnog lista Evening Standard, australska glumica Nicole Kidman, čiji će najnoviji film "Birth" uskoro početi igrati u europskim kinima.

"Vodim iscrpljujući život. Bila sam potpuno šašava za vrijeme snimanja filma Moulin Rouge, skoro sam se na smrt smrzla u Rumunjskoj (film Studengora), a u filmu Dogville bila sam lišena svih emocija", izjavila je glumica koja je od 2001. godine snimila devet filmova.

Za Nicole Kidman "snimanje filma je poput boks meča" jer treba dobro podnositi udarce.

"Postupno želim nestati s velikih ekrana i zaustaviti taj stroj ... a u međuvremenu morate znati odmaknuti se. Da biste dobro radili morate u potpunosti dati sebe, a to je vrlo iscrpljujuće", objasnila je Kidman.

Nicole Kidman je 2003. godine dobila nagradu Oscar za najbolju glumicu u filmu "Sati".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙