FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUĆUT MINISTRA KULTURE OBITELJI RUNJIĆ

ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić upovodu smrti voljene osobe, supruga i oca Zdenka Runjića uputio jenjegovoj obitelji izraze najdublje sućuti.
ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić u povodu smrti voljene osobe, supruga i oca Zdenka Runjića uputio je njegovoj obitelji izraze najdublje sućuti.

"Jedan od najvećih hrvatskih skladatelja zauvijek je sklopio note i ostavio nas zatečene svojim odlaskom u naponu kreativna stvaralaštva. Svoj je život protkao stvarajući nezaboravne skladbe", kaže u brzojavu sućuti ministar Biškupić.

Napominje kako je zahvaljujući njegovu skladateljskom umijeću, hrvatska glazbena scena obogaćena izvrsnim glazbenim djelima.

"Dokazao se i kao dobar organizator, imao je onu zatajnu formulu za uspjeh. Svaki će akord njegove virtuoznosti ponovno podsjećati na velikog umjetnika čije će pjesme ostati svjedokom života zanesenog zaljubljenika u glazbu", stoji u brzojavu sućuti, koji je Biškupić uputio u ime Ministarstva kulture i svoje osobno.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙