FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni tajnik Vranković predsjednik NO "Đ. Đakovića"

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Na danas održanom nastavkusjednice Nadzornog odbora (NO) "Đuro Đaković Holdinga" d.d. zapredsjednika Nadzornog odbora izabran je državni tajnik zagospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništvaVladimir Vranković, a za zamjenika Jozo Šimić.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Na danas održanom nastavku sjednice Nadzornog odbora (NO) "Đuro Đaković Holdinga" d.d. za predsjednika Nadzornog odbora izabran je državni tajnik za gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković, a za zamjenika Jozo Šimić.

Kako je priopćeno iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, gdje je održan nastavak te sjednice započete 21. listopada, na sjednici je dana suglasnost za ponudu prodaje dionica "Đure Đakovića" PSU Županja, te suglasnost za program restrukturiranja Sušionice d.o.o. Vrpolje.

Na dnevnom redu sjednice bilo je i razmatranje odluke o nedavanju razrješenja Upravi "Đuro Đaković Holdinga" d.d. Nakon rasprave, većinom glasova NO-a odlučeno je da se prihvate sporazumni raskidi menadžerskih ugovora s članovima Uprave "Đure Đakovića" Draganom Marčinkom i Mandom Ciprić. Na mjesto člana Uprave imenovan je mr. Josip Bucić, stoji na kraju priopćenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙