FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udbina: ulaganja u pilanu i proizvodnju parketa

UDBINA, 28. listopada 2004. (Hina) - Međimurski poduzetnik StjepanHrešć uložio je u suvremenu pilanu te pogon za proizvodnju parketa idijelova namještaja u Udbini, koji se nalaze u prostorima dvijunekadašnjih udbinskih tvornica, 8,5 milijuna eura.
UDBINA, 28. listopada 2004. (Hina) - Međimurski poduzetnik Stjepan Hrešć uložio je u suvremenu pilanu te pogon za proizvodnju parketa i dijelova namještaja u Udbini, koji se nalaze u prostorima dviju nekadašnjih udbinskih tvornica, 8,5 milijuna eura.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Darko Milinović, koji je prijepodne s čelnicima Ličko-senjske županije posjetio pogone, istaknuo je da je riječ o novom pozitivnom pomaku u razvoju gospodarstva i Ličko-senjske županije. Najznačajnije je da će u oba pogona posao naći 150 radnika, kazao je Milinović.

Ustvrdio je da je Ličko-senjska županija, nakon izgradnje autoceste, postala sve privlačnija za pokretanje proizvodnje koji se temelje na prirodnim vrijednostima, a konačno se počinje zaustavljati i trend izvoza sirovina.

Iako stanovitih poteškoća ima s nedostatkom radne snage za punu proizvodnju, poduzetnik Hrešć je najavio da razmišlja o kupnji još jedne pa i nekoliko pilana u Lici, u kojima je napuštena proizvodnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙