FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deutsche Bank razmatra 2.000 otkaza

FRANKFURT, 28. listopada 2004. (Hina/AFP) - Najveća njemačka bankaDeutsche Bank razmatra ukidanje 2.000 radnih mjesta u svojimaktivnostima investicijskog bankarstva i upravljanja imovinom u sklopuniza mjera smanjenja troškova, piše njemački poslovni dnevnikHandelsblatt.
FRANKFURT, 28. listopada 2004. (Hina/AFP) - Najveća njemačka banka Deutsche Bank razmatra ukidanje 2.000 radnih mjesta u svojim aktivnostima investicijskog bankarstva i upravljanja imovinom u sklopu niza mjera smanjenja troškova, piše njemački poslovni dnevnik Handelsblatt.

Mjere smanjenja troškova trebale bi se naći na prvoj točci dnevnoga reda na sastanku bančinog nadzornog odbora, koji bi se trebao održati tijekom dana, piše taj list pozivajući se na bankarske izvore.

Na istome sastanku, ključni član NO-a Ulrich Cartellieri trebao bi podnijeti svoju ostavku kao rezultat različitih stajališta glede strategije.

Prošli mjesec predsjednik uprave Josef Ackermann već je dao naslutiti da bi moglo doći do otpuštanja u bančinom odjelu investicijskog bankarstva u cilju postizanja ciljane profitabilnosti Deutsche Banka u idućoj godini. Po pisanju Handelsblatta, otpuštanja radnika u širim razmjerima ne očekuju se u kratkom roku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙