FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZALJUBLJENI PAR SLUČAJNO IZAZVAO POLICIJSKU UZBUNU

LONDON, 21. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Britanska je policijaprimila poziv upomoć od žene koja je zvučala kao da plače, da bi, kadasu došli do mjesta otkuda je upućen poziv, otkrili da je broj zauzbunu - 999 - izbiran slučajno i da je to učinio par koji je vodioljubav.
LONDON, 21. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Britanska je policija primila poziv upomoć od žene koja je zvučala kao da plače, da bi, kada su došli do mjesta otkuda je upućen poziv, otkrili da je broj za uzbunu - 999 - izbiran slučajno i da je to učinio par koji je vodio ljubav.

Policajci u Durhamu u sjevernoj Engleskoj primili su poziv u pomoć usred noći i mogli su jedino čuti nešto što je nalikovalo na ženski plač i muški glas u pozadini.

Policija je ušla u trag broju i otišla na mjesto otkuda je poziv upućen gdje su našli zarumenjeni i raskuštrani par koji im je objasnio da su se "hvatali".

"To se dogodilo dok su vodili ljubav. Žena je stopalom pritisnula broj 9 na telefonu koji je slučajno bio na podu", objasnio je glasnogovornik policije u Durhamu.

"To nas je nasmijalo i bilo nam je olakšanje otkriti da se ne radi o silovanju ili zlostavljanju te da se njih dvoje očito jako dobro slažu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙