FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HEBRANG U POSJETU KINI RAZGOVARAO S POTPREDSJEDNICOM VLADE

ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Potpredsjednik Vlade RepublikeHrvatske i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang sastaose u ponedjeljak u okviru službenog posjeta NR Kini s potpredsjednicomVlade i ministricom zdravstva NR Kine Wu Yi, priopćeno je iz VladeRepublike Hrvatske.
ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang sastao se u ponedjeljak u okviru službenog posjeta NR Kini s potpredsjednicom Vlade i ministricom zdravstva NR Kine Wu Yi, priopćeno je iz Vlade Republike Hrvatske.

Andrija Hebrang i Wu Yi složili su se kako su bilateralni odnosi dobri i prijateljski, premda postoji neravnoteža na području međusobne gospodarske razmjene. Hebrang je prenio namjeru hrvatske Vlade o intenziviranju bilateralnih gospodarskih odnosa, ističe se u priopćenju.

Razmijenjena su mišljenja o konkretnim područjima suradnje kao što su turizam, proizvodnja i distribucija električne energije, proizvodnja i prodaja prehrambenih prerađevina te posebno poboljšanje suradnje na području farmaceutske industrije posebice području lijekova i zdravstva.

Wu Yi je pozdravila namjeru hrvatske Vlade u jačanju gospodarske suradnje te istaknula kako je NR Kina otvoreno tržište na kojemu su hrvatska poduzeća dobro došla.

Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi u Kini boravi od 22. do 29. listopada na poziv kineske vlade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙