FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOŠTUNICA: SRBI NEIZLASKOM NA IZBORE POSLALI JASNU PORUKU

BEOGRAD,24.listopada(Hina) - Premijer Srbije Vojislav Koštunicaocijenio je u nedjelju da Srbi na Kosovu nisu u subotu izašli naizbore jer su željeli poslati poruku o nepodnošljivosti svojihživotnih uvjeta.
BEOGRAD,24.listopada(Hina) - Premijer Srbije Vojislav Koštunica ocijenio je u nedjelju da Srbi na Kosovu nisu u subotu izašli na izbore jer su željeli poslati poruku o nepodnošljivosti svojih životnih uvjeta.

U pisanoj izjavi koja je upućena medijima, Koštunica je kazao da su "neizlaskom na izbore Srbi poslali jednodušnu poruku koja proizilazi iz njihovih nepodnošljivih životnih uvjeta. Potrebno je da ljudi uživaju elementarno pravo na život da bi glasovali za svoje političke predstavnike", ocjenjuje Koštunica.

On je također najavio "da će se država Srbija, poslije ovih, po svemu promašenih izbora sa stajališta održanja multietničkog karaktera Kosova i Metohije, nastaviti boriti za ostvarenje svoje jedinstveno utvrđene politike, a to je međunarodno prihvaćanje i primjena institucionalnih jamstava za opstanak, normalan život i povratak Srba".

Drugi parlamentarni izbori na Kosovu održani su u subotu a Srbi ih uglavnom bojkotirali.

(Hina) xtman ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙