FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trojica Puljana osumnjičena za osam pljački

PULA, , 23. listopada 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da su jučeropljačkali poslovnicu Nove banke u Barbanu, te tijekom godine počinilijoš sedam razbojništava, večeras su u Istražni centar Županijskogcentra u Puli prepračena trojica Puljana - 24-četverogodišnji G. C.,te 28-godišnjaci N. J. i S. K.
PULA, , 23. listopada 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da su jučer opljačkali poslovnicu Nove banke u Barbanu, te tijekom godine počinili još sedam razbojništava, večeras su u Istražni centar Županijskog centra u Puli prepračena trojica Puljana - 24-četverogodišnji G. C., te 28-godišnjaci N. J. i S. K.

Oni se sumnjiče da su po dva puta tijekom ove godine opljačkali poslovnice Nove banke u Marčani i Barbanu, te jednom u Svetvinčentu, kao i za dvije pljačke Ureda Hrvatske pošte u Krnici i jednu pljačku pošte u Svetvinčentu.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage policija pretpostavlja da su jučerašnje razbojništvo u poslovnici Nove banke u Barbanu počinili G. C. i N. J. koji su radi toga posudili motocikl yamaha od Puljanina S. K..

Još nije točno utvrđeno koliko su novca odnijeli u jučerašnjoj pljački Nove banke, jer je pronađen samo dio novca.

Uz djelatnike policije očevid je obavila i dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putigna, kojoj su osumnjičenici večeras prepračeni na saslušanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙