FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sunce hoteli većinski vlasnik Zlatnog rata, Hotela Brela i Tučepi

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Sunce hoteli d.o.o. izZagreba, u vlasništvu Jake Andabaka, postala je većinskim vlasnikomtri hotelske tvrtke - bolskog Zlatnog rata, Hotela Brela iz Brela teHotela Tučepi iz Tučepa, izvijestili su danas sa Varaždinske burze.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Sunce hoteli d.o.o. iz Zagreba, u vlasništvu Jake Andabaka, postala je većinskim vlasnikom tri hotelske tvrtke - bolskog Zlatnog rata, Hotela Brela iz Brela te Hotela Tučepi iz Tučepa, izvijestili su danas sa Varaždinske burze.

Jako Andabak osnovao je tvrtku Sunce hoteli nakon što je krajem rujna prodao Sunce osiguranje d.d., iz čijeg je portfelja sredinom listopada otkupio dionice Hotela Brela. Istodobno je dionice tog hotela otkupio i od fonda Lucidus, čiji je predsjednik Nadzornog odbora. Sve te dionice je prenio na novu tvrtku Sunce hoteli, koja sada posjeduje 481.443 redovne dionice Hotela Brela, što odgovara udjelu od 70,38 posto temeljnog kapitala te tvrtke.

Slično je učinjeno i sa dionicama tvrtke Zlatni rat, koje je Andabak otkupio od fonda Lucidus i prenio na tvrtku Sunce hoteli, koja je time stekla 368.389 redovnih dionica Zlatnog rata, odnosno udjel od 66,70 posto temeljnog kapitala.

Tvrtka Sunce hoteli postala je vlasnikom i 459.524 redovnih dionica Hotela Tučepa, što odgovara udjelu od 83,82 posto temeljnog kapitala.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙