FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEKA: PODZEMNA GARAŽA "STARI GRAD" DO OŽUJKA 2005.

RIJEKA, 18. listopada 2004. (Hina) - Izgradnja podzemne garaže u sklopuprojekta Stari grad, kojeg tvrtka Austrograd ostvaruje na gradilištupropalog projekta stambeno - poslovnog kompleksa Fenixve u Rijeci,trebala bi biti dovršena i puštena u rad u ožujku 2005., najavio je nadanašnjoj tiskovnoj konferenciji direktor Austrograda Slavko Pilepić.
RIJEKA, 18. listopada 2004. (Hina) - Izgradnja podzemne garaže u sklopu projekta Stari grad, kojeg tvrtka Austrograd ostvaruje na gradilištu propalog projekta stambeno - poslovnog kompleksa Fenixve u Rijeci, trebala bi biti dovršena i puštena u rad u ožujku 2005., najavio je na današnjoj tiskovnoj konferenciji direktor Austrograda Slavko Pilepić.

Podzemna garaža imat će oko 450 parkirnih mjesta, a pravo građenja iznad garaže za izgradnju gradske knjižnice ima riječka gradska uprava. Po riječima Pilepića, u tijeku je procjena šteta koje su zbog građevinskih radova nastale na susjednim objektima.

Predstavnici Austrograda izvijestili su o radu garaže Zagrad, kapaciteta 850 vozila, koju je ta tvrka izgradila i pustila u promet prije godine dana. Od listopada 2003. u garaži je bilo 250.000 vozila ili 15.000 vozila na mjesec. U prosjeku je na dan u garaži bilo 550 vozila, a najveći je promet ostvaren u siječnju ove godine kada je kroz garažu u jednom danu prošlo 1600 vozila.

Treća faza radova u projektu Zagrad, odnosno izgradnja poslovno-stambenog kompleksa površine oko 15.000 četvornih metara, počet će ovoga tjedna, najavljeno je na konferenciji za novinare. Završetak gradnje očekuje se u ožujku 2006.

Tvrtka Austrograd odustala je od projekta izgradnje plutajuće garaže u riječkoj luci, a uskoro će biti donijeta odluka hoće li se ta tvrtka javiti na natječaj o zakupu parkirališta Delta s oko 500 parkirnih mjesta koji je nedavno raspisala Luka Rijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙