FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 16. listopada 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti izHrvatske do 12.30 sati
ZAGREB, 16. listopada 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti iz Hrvatske do 12.30 sati

ZAGREB - Glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun potvrdio je danas da nadležna tijela provjeravaju informaciju po kojoj je ovog ljeta u Brelima viđen talijanski turist koji sliči odbjeglom generalu Anti Gotovini. "Ta je informacija došla i do nas i ona se, kao i sve druge takve informacije, pomno provjerava. Još ništa izrijekom ne možemo reći, jer državno odvjetništvo, obavještajne službe i policija još provjeravaju sve informacije", rekao je Mehun Hini. Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt u intervjuu današnjem Jutarnjem listu izjavila je da je "u Brelima bio jedan strani državljanin koji je identificiran i doista sliči Gotovini, ali nije on".

VUKOVAR - Polaganjem vijenaca na grob bojnika Alfreda Hilla, prvog zapovjednika Vojne policije 204. vukovarske brigade, u Vukovaru je danas obilježena 13. obljetnice njegove pogibije. Vijence na grob Alfreda Hilla na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru položili su pripadnici Nastavnog središta Vojne policije OS RH "Alfred Hill", suborci, članovi obitelji, izaslanstvo Hrvatske stranke prava i Hrvatskih šuma. Alfred Hill je poginuo 16. listopada 1991. u obrani vukovarske gradske četvrti Sajmište.

OSIJEK - Na prometnicama Osječko-baranjske županije danas rano ujutro jedan je pješak smrtno stradao, a jedan je zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija. U Osijeku jutros u 6,17 sati teretni automobil osječkih registracija naletio je na pješaka koji je od posljedica udara na mjestu preminuo. Gotovo u isto vrijeme u Bizovcu teške tjelesne ozljede zadobio je pješak iz Bizovca na kojega je naletio automobil našičkih registarskih oznaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙