FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Industrijska proizvodnja u Hrvatskoj u kolovozu ove godine bila je 0,2 posto veća od industrijske proizvodnje u srpnju, desezonirani je podatak koji je objavio Državni zavod za statistiku. Usporedba s podacima iz prethodnih mjeseci pokazuje da mjesečna industrijska proizvodnja u kolovozu bilježi relativno nizak rast u posljednjih pet mjeseci. Mjesečna industrijska proizvodnja u Hrvatskoj u kolovozu ove godine u usporedbi s industrijskom proizvodnjom u kolovozu 2003. godine bilježi porast za 2,5 posto.

ZAGREB - U hrvatskom je ugostiteljstvu u prvom ovogodišnjem polugodištu ostvareno ukupno 4,7 milijardi kuna prometa ili 8,7 posto više nego u istom lanjskom razdoblju. Pritom je 68 posto prometa ili 3,2 milijarde kuna realizirano u ovogodišnjem II. tromjesečju, što je 7 posto više nego u istom tromjesečju prošle godine.

ZAGREB - U hrvatskom je ugostiteljstvu u prvom ovogodišnjem polugodištu ostvareno ukupno 4,7 milijardi kuna prometa ili 8,7 posto više nego u istom lanjskom razdoblju. Među županijama najveći ugostiteljski promet u prvom je polugodištu zabilježen u Istarskoj županiji, slijedi Grad Zagreb, dok je treća Primorsko-goranska županija.

ZAGREB - Zagrebačka policija uhitila je trojicu muškaraca koje sumnjiči da su na nagovor 47-godišnje žene iznuđivali novac od njezinog dužnika. Policija osumnjičenu ženu tereti za poticanje trojice muškaraca na iznudu, odnosno "reketarenje" 45-godišnjaka, koji je njezinom pokojnom suprugu bio dužan pet tisuća eura.

GOSPIĆ - Policija je pronašla vozača koji je noćas oko 2 sata na čvoru Perušić autoceste Zagreb- Split osobnim vozilom usmrtio medvjedića i pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je ličko-senjska Policijska uprava. Protiv češkog državljanina M. H. (1945.), kojeg je policija zaustavila u Šibeniku, podnijeta je prekršajna prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙