FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ANKETA POKAZUJE BUSHOVU PREDNOST PRED KERRYJEM

WASHINGTON,15. listopada 2004.(Hina) - Američki predsjednik George W.Bush stekao je prednost od četiri postotka pred svojim demokratskimizazivačem Johnom Kerryjem u anketi provedenoj dan nakon posljednjepredsjedničke debate.
WASHINGTON,15. listopada 2004.(Hina) - Američki predsjednik George W. Bush stekao je prednost od četiri postotka pred svojim demokratskim izazivačem Johnom Kerryjem u anketi provedenoj dan nakon posljednje predsjedničke debate.

Istraživanje javnog mnijenja za agenciju Reuters provela je organizacija Zogby a rezultati objavljeni u petak pokazuju da među vjerojatnim biračima Bush u odnosu na Kerryja ima prednost od 48 posto prema 44 posto .

Prema istraživanju provedenom od utorka do četvrtka Bush je u srijedu prije debate imao prednost pred Kerryjem od samo jedan posto, 46-45.

Druga slična anketa lista The Washington Post pokazala je u četvrtak da su Bush i Kerry izjednačeni, s po 48 posto glasova vjerojatnih birača koji su se opredijelili za jednog ili drugog kandidata u hipotetičkom glasovanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙