FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TISAK NE VIDI JASNOG POBJEDNIKA DEBATE BUSH-KERRY

WASHINGTION, 9. listopada 2004. (Hina/AFP) - Američki tisak naglasioje u subotu agresivan ton druge predsjedničke debate između Georgea W.Busha i Johna Kerryja u kojoj niti jedan kandidat nije uspio postićiodlučnu prednost pred drugim.
WASHINGTION, 9. listopada 2004. (Hina/AFP) - Američki tisak naglasio je u subotu agresivan ton druge predsjedničke debate između Georgea W. Busha i Johna Kerryja u kojoj niti jedan kandidat nije uspio postići odlučnu prednost pred drugim.

Los Angeles Times spominje "agresivno suočavanje". "Dvojica kandidata su odgovarala agresivno, ponekad i zajedljivo", dodao je Washington Post.

Predsjednik Bush je bio "oštriji", ali nije postigao prednost pred demokratom Johnom Kerryjem, ocijenio je dnevni list glavnog grada, koji primjećuje da se u načelu takve debate odvijaju "u rukavicama" što nije bio slučaj u petak navečer.

New York Times je razočaran odgovorima dvojice kandidata čije je argumente "ponekad bilo teško pratiti" i koji su djelovali "ponekad pretjerano defenzivno".

Isti list drži da se "Kerry pokazao, u najmanju ruku, jednako jakim kao predsjednik. Ako se Bush nadao da će povratiti izgubljeno (u debati prošlog tjedna) u tome nije uspio". "Odbijanje predsjednika da prizna i najmanju pogrešku naglašava njegovu nesposobnost odgovaranja na neuspjeh, osim stalnog inzistiranja da je njegova prvotna odluka bila dobra", piše New York Times.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙