FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTARSTVA OBRANE HRVATSKE I BiH NASTAVIT ĆE SURADNJU

SARAJEVO,13. listopada 2004.(Hina) - Izaslanstvo Ministarstva obraneRepublike Hrvatske predvođeno pomoćnicom ministra za obrambenupolitiku Jelenom Grčić Polić razgovaralo je u srijedu u Sarajevu, izazatvorenih vrata, s predstavnicima Ministarstva obrane BiH predvođenimzamjenikom ministra Enesom Bećirbašićem o budućoj suradnji i razmjeniiskustava u oblasti reforme obrambenih sustava, priopćilo jeMinistarstvo obrane BiH.
SARAJEVO,13. listopada 2004.(Hina) - Izaslanstvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske predvođeno pomoćnicom ministra za obrambenu politiku Jelenom Grčić Polić razgovaralo je u srijedu u Sarajevu, iza zatvorenih vrata, s predstavnicima Ministarstva obrane BiH predvođenim zamjenikom ministra Enesom Bećirbašićem o budućoj suradnji i razmjeni iskustava u oblasti reforme obrambenih sustava, priopćilo je Ministarstvo obrane BiH.

Sudionici razgovora suglasili su se da je potrebno nastaviti već započetu suradnju te razmotriti njeno proširenje kroz multilateralne oblike, uključujući i međunarodne mirovne misije, kaže se u priopćenju.

Predstavnici Ministarstva obrane Hrvatske pozdravili su napore koje BiH poduzima kako bi se pridružila NATO-ovom progrmu "Partnerstvo za mir" najavivši spremnost za pružanje dodatne pomoći radi ispunjenja tog cilja.

Najavljen je i skori posjet ministra obrane BiH Nikole Radovanovića Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙