FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Komadina nositelj liste SDP-a na lokalnim izborima

RIJEKA,15. listopada(Hina) - Župan Zlatko Komadina bit će nositeljliste Socijaldemokratske partije (SDP) na sljedećim lokalnim izborimau Primorsko-goranskoj županiji, najavljeno je danas na konferenciji zanovinare te stranke u Rijeci.
RIJEKA,15. listopada(Hina) - Župan Zlatko Komadina bit će nositelj liste Socijaldemokratske partije (SDP) na sljedećim lokalnim izborima u Primorsko-goranskoj županiji, najavljeno je danas na konferenciji za novinare te stranke u Rijeci.

Odluka o nositelju liste te početku izradbe izbornog programa donesena je jučer na sjednici Županijskog odbora SDP-a.

Zlatko Komadina najavio je da će u sljedećih 15-ak dana, ovisno o odlukama pojedinih stranaka, SDP vjerojatno potpisati koalicijske sporazume s dosadašnjim partnerima na županijskoj razini: Hrvatskom seljačkom strankom (HSS), Hrvatskom narodnom strankom (HNS), Istarskim demokratskim saborom (IDS), Primorsko-goranskim savezom (PGS), Hrvatskom strankom umirovljenika (HSU) i Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom (HSLS).

Također je rekao da je "HNS prvi i najjači partner SDP-a" te kako je "nedopustivo da čelnici HNS-a, HSS-a i SDP-a pokazuju mišiće jedni drugima" jer su, ocjenjuje Komadina, "nedogovaranjem i radi pozicioniranja, već izgubili glasove na prošlim parlamentranim izborima."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙