FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor sutra nastavlja raspravu o radu državnih odvjetništava

ZAGREB,14. listopada(Hina) - Hrvatski sabor sutra će 10. sjednicunastaviti pojedinačnom raspravom o Izvješću o radu državnihodvjetništava u prošloj godini, kojemu su večeras potporu dali svisaborski klubovi.
ZAGREB,14. listopada(Hina) - Hrvatski sabor sutra će 10. sjednicu nastaviti pojedinačnom raspravom o Izvješću o radu državnih odvjetništava u prošloj godini, kojemu su večeras potporu dali svi saborski klubovi.

Sabor će, po najavi potpredsjednika Sabora Mate Arlovića, raspraviti i Izvješće Hrvatske narodne banke (HNB) za prošlu godinu, kao i ostale točke za koje su ispunjeni uvjeti, a zatim i glasovati o ranije raspravljenim točkama.

Za sutra je, prije početka zasjedanja, najavljena i konstituirajuća sjednica sedmeročlanog Istražnog povjerenstva, koje treba utvrditi sve činjenice vezane uz jamstva koja je bivša vlada davala kreditorima privatnoga riječkog brodogradilišta "Viktor Lenac", sada u stečaju.

Povjerenstvo bi trebalo utvrditi tko su stvarni vlasnici brodogradilišta kojemu su odobreni krediti i državna jamstva, razloge zbog kojih su jamstva izdavana, vrijednost i karakter jamstva koje je brodogradilište Lenac davalo za osiguranje kredita, posebice hipoteke na pomorskom dobru itd.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙