FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zaklada "zlata bartl" dodjeljuje stipendije

KOPRIVNICA, 14. listopada 2004. (Hina) - Zaklada koja nosi ime ZlateBartl, izumiteljice poznatog začina "Vegete" koprivničke "Podravke",dodijelit će ove školske godine po 10 stipendija i potpora u iznosugodišnje školarine na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima,izvijestila je danas Zaklada "Prof. Zlata Bartl".
KOPRIVNICA, 14. listopada 2004. (Hina) - Zaklada koja nosi ime Zlate Bartl, izumiteljice poznatog začina "Vegete" koprivničke "Podravke", dodijelit će ove školske godine po 10 stipendija i potpora u iznosu godišnje školarine na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima, izvijestila je danas Zaklada "Prof. Zlata Bartl".

Natječaj Zaklade, koja će odabrati dobitnike stipendija i potpora ocjenjujući uspjeh studenata, primljene nagrade, znanstvene i stručne radove i preporuke profesora, bit će otvoren od 16. listopada do 16. studenoga.

Da bi namaknula više novca potrebna za daljnji rad, Zaklada je prikupila 332.000 kuna od prodaje slika na humanitarno-zabavnoj priredbi 30. rujna u Zagrebu, za koju su radove darovala 22 hrvatska slikara. Također je pedeset hrvatskih tvrtaka i poduzeća Zakladi darovalo još 400.000 kuna.

Svoj prinos Zakladi dala je i sama Zlata Bartl, grad Koprivnica i upravitelj Zaklade Darko Marinac, inače predsjednik Uprave prehrambene industrije "Podravke" u kojoj je Zlata Bartl provela radni vijek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙