FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Letica: vlada još nije obavila pripreme za predsjedničke izbore

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Slaven Letica koji je najaviokandidaturu za predsjednika države izjavio je danas da Vlada još nijeobavila sve pripremne radnje za provođenje predsjedničkih izbora te da, uz ostalo s novim zakonskim odredbama nije usklađen obvezan obrazacza prikupljanje potpisa potpore za kandidaturu.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Slaven Letica koji je najavio kandidaturu za predsjednika države izjavio je danas da Vlada još nije obavila sve pripremne radnje za provođenje predsjedničkih izbora te da , uz ostalo s novim zakonskim odredbama nije usklađen obvezan obrazac za prikupljanje potpisa potpore za kandidaturu.

Iako je ostalo samo 35 dana za raspisivanje predsjedničkih izbora još nije promijenjen postojeći obrazac za prikupljanje potpisa koji ima rubriku JMBG a, a koji je u međuvremenu zakonskim propisima postao tajni podatak, rekao je Letica.

S obzirom da Vlada još nije donijela odgovarajuće odluke i propise za provođenje izbora, sada prikupljeni potpisi potpore kandidaturi za predsjednika države bili bi nezakoniti, ustvrdio je Letica na konferenciji za novinare HSP-a u Hrvatskom saboru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙