FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M. ŽAGAR U NAPADU BEJZBOL PALICOM LAKŠE OZLIJEĐEN

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskih narodnjakaMislav Žagar (30) lakše je ozlijeđen u jutrošnjem napadu nepoznatogmuškarca koji je Žagara sačekao na ulazu u sjedište stranke i udariopalicom u glavu, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskih narodnjaka Mislav Žagar (30) lakše je ozlijeđen u jutrošnjem napadu nepoznatog muškarca koji je Žagara sačekao na ulazu u sjedište stranke i udario palicom u glavu, doznaje se u policiji.

"Ozlijeđeni je prevezen u KB Merkur, gdje mu je s tri šava sašivena posjekotina na glavi", kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da je Žagar u napadu dobio i udarac u lakat, no da su liječnici ozljede okvalificirali kao lakše, pa je pušten na kućnu njegu.

"Ovo je poruka svim političarima koji žele biti čisti i moralni da prestanu pričati i ukazivati na nezakonitosti", kazao je Žagar Hini po izlasku iz bolnice, Dodao je kako je šokiran što je uslijed dana u središtu Zagreba napadnut, kako kaže, bejzbol palicom. Rekao je da napadača nikad prije nije vidio te da ne zna zbog čega je napadnut i tko bi mogao stajati iza toga.

Kazao je da u posljednje vrijeme nije primio nikakvu prijetnju, no da je po izlasku iz HNS-a, krajem veljače ove godine, bilo nekoliko anonimnih prijetnji koje je prijavio policiji. Zbog toga je, kako tvrdi, podignuta i kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja, a policija ga je i dva dana čuvala.

Glasnogovornica zagrebačke policije potvrdila je da je Žagar u veljači prijavio da je na mobitel primio prijetnju nepoznatog muškarca koji još nije pronađen.

Mislav Žagar je predsjednik Hrvatskih narodnjaka, političke stranke koju je krajem ožujka ove godine osnovalo 14 bivših članova zagrebačkog HNS-a. Do lipnja ove godine Žagar je bio i član zagrebačkog Gradskog poglavarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙