FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Naslov

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Promet dionicom između Karlobaga iSenja gdje se jučer prevrnula i eksplodirala cisterna, zbog očevidase još odvija obilazno, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Promet dionicom između Karlobaga i Senja gdje se jučer prevrnula i eksplodirala cisterna, zbog očevida se još odvija obilazno, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Vozi se pravcem Senj-D23-Žuta Lokva i Karlobag-D25-Gospić.

Mokrih cesta i magle koja ponegdje smanjuje vidljivost na manje od 100 metara ima na cestama u Istri, Lici, u središnjoj Hrvatskoj, kao i na dionici autoceste A6 od tunela Pod vugleš do tunela Čardak.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 Split-Zagreb od Maruna preko Maslenice do izlaza Zadar 2, gdje je brzina ograničena na 60 km/h, te na autocesti A6 od Rijeke do Zagreba na dionici Kikovica-tunel Tuhobić.

U ostalom dijelu zemlje ceste su suhe i promet se odvija nesmetano, bez posebnih ograničenja, izuzev na dijelovima gdje su radovi na obnovi kolnika.

Duž jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Tunel Učka je od prošle noći zatvoren za promet svake noći do 16. listopada u vremenu od 22 do 6 sati, zbog asfaltiranja.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila. Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez zadržavanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙