FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gužve na zagrebačkoj obilaznici

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Na zagrebačkoj su se obilaznici uprometnoj špici zbog radova na cesti stvorile kolone, izvijestio je u17,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Na zagrebačkoj su se obilaznici u prometnoj špici zbog radova na cesti stvorile kolone, izvijestio je u 17,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Blokiran je promet kroz čvor Buzin jer se zbog radova od Ivanje Reke prema Buzinu (od 198. do 194. km) vozi dvosmjerno jednim trakom, a zbog radova na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom (od 193. do 188. km) stvorila se kolona tri kilometra prema zapadu.

Na čvoru Jankomir, krak Zaprešić, zbog radova je zatvoren pretjecajni trak pa se promet odvija uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Oštrovica završeni su radovi i od 17.10, promet normaliziran.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj znatno je pojačan teretni promet na izlazu. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prolaze bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙