FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice magla i mokre ceste

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - U sjeverozapadnom djelu zemljeceste su djelomice mokre, a magla smanjuje vidljivost ponegdje uLici i Slavoniji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - U sjeverozapadnom djelu zemlje ceste su djelomice mokre, a magla smanjuje vidljivost ponegdje u Lici i Slavoniji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Glavnim cestovnim pravcima u zemlji prometuje se uglavnom nesmetano. Tijekom dana mogući su kraći zastoji na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Još se obnavlja asfalt na dionicama autoceste A1 Karlovac-Zagreb (26. do 29. kilometar) pa se tim dijelom ceste prometuje dvosmjerno sjevernim kolničkim trakom. Od 13. do 11. i od 18. do 16. kilometra prema Zagrebu vozi se pretjecajnim trakom, jer je vozni zatvoren.

Zbog radova na sjevernom kolniku Zagrebačke obilaznice od Ivanje Reke (Mosta Sava) prema Buzinu (od 198. do 194. km) vozi se dvosmjerno južnim kolničkim trakom, a na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom (od 193. do 188. km) promet se odvija samo voznim trakom. Na čvoru Jankomir, krak Zapreąić, zbog radova je zatvoren pretjecajni trak pa se promet odvija voznim, uz ograničenje brzine na 40 km/h. U prometnim špicama mogući su dulji zastoji.

U Zagrebu, na protočnost vožnje utječe gradnja nadvožnjaka na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.

Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod promet povremeno usporavaju radovi na nekoliko dionica i dvosmjerna vožnja južnim kolničkim trakom, kao i sanacija nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je teretni promet na ulazu u zemlju. Ostalim se graničnim prijelazima prometuje nesmetano.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙