FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hak: stanje u prometu

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Dionicom autoceste Rijeka-Zagreb odčvora Delnice do čvora Oštrovica promet je normaliziran, obnavlja sejoš južni vozni trak te autoceste od viadukta Melnik do viaduktaKamenjak pa će promet prema Zagrebu do sutra ići samo pretjecajnimtrakom.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Dionicom autoceste Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica promet je normaliziran, obnavlja se još južni vozni trak te autoceste od viadukta Melnik do viadukta Kamenjak pa će promet prema Zagrebu do sutra ići samo pretjecajnim trakom.

Po izvješću Hrvatskog autokluba još se obnavlja asfalt na dionicama autoceste Karlovac-Zagreb, pa se od 26. do 29. km između Karlovca i Jastrebarskog prometuje dvosmjerno sjevernim kolničkim trakom. Od 13. do 11. i od 18. do 16. km, prema Zagrebu, vozi se pretjecajnim trakom, jer je vozni zatvoren.

Zbog radova na sjevernom kolniku Zagrebačke obilaznice od Ivanje Reke (Mosta Sava) prema Buzinu (od 198. do 194. km) vozi se dvosmjerno, južnim kolničkim trakom, a na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom (od 193. do 188. km) promet se odvija samo voznim trakom. Na čvoru Jankomir, krak Zaprešić, zbog radova je zatvoren pretjecajni trak pa se promet odvija voznim, uz ograničenje brzine na 40 km/h.

U prometnim "špicama" mogući su dulji zastoji. U Zagrebu, na protočnost vožnje utječe gradnja nadvožnjaka na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.

Na autocesti Zagreb-Slavonski Brod, promet povremeno usporavaju radovi na nekoliko dionica i dvosmjerna vožnja južnim kolničkim trakom, kao i sanacija nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad.

Za sav je promet zatvorena dionica D503 Polača-Šopot, pa se promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu odvija smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj znatno pojačan teretni promet na izlazu, a u putničkom prometu na Bregani i Macelju povremeno je pojačan na ulazu Hrvatsku.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙