FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste mokre, magla kod Delnica i Vrbovskog

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U unutrašnjosti, Gorskom kotaru iLici mnoge su ceste mokre a magla smanjuje vidljivost autocestom A6Zagreb-Rijeka na području Delnica i Vrbovskog, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U unutrašnjosti, Gorskom kotaru i Lici mnoge su ceste mokre a magla smanjuje vidljivost autocestom A6 Zagreb-Rijeka na području Delnica i Vrbovskog, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Duž jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Od danas se obnavlja kolnik autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Karlovca u smjeru Zagreba na dionicama od 13.-11. km i od 18.-16. km.

Na GP Macelj pojačan ulaz teretnih vozila u zemlju. Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

Do 18. listopada zbog sječe i izvlačenja stabala u zaštitnom pojasu, dionicom Otočac-Perušić (140. i 153. km) autoceste A1 Zagreb-Split vozi se dvosmjerno lijevim trakom. Zbog radova na 250. km iste autoceste prema Splitu na vijaduktu Posedarje, promet teče voznim trakom ograničenom brzinom, te na dionici od čvora Otočac do tunela Plasina, smjer jug, zatvorena je desna prometna traka i promet ide lijevim trakom.

Zbog radova na sjevernom kolniku Zagrebačke obilaznice na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom (od 190. do 186. km) jednako kao i dionicom Lučko-Jankomir (od 177km do km 175) promet ide samo preticajnim trakom. Na čvoru Jankomir, krak Lučko-Zaprešić, također zbog radova promet teče samo pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine na 60 km/h. U prometnim špicama mogući su dulji zastoji. U Zagrebu na protočnost vožnje utječe gradnja nadvožnjaka na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.

Zbog radova na dionici autoceste A2 Zagreb-Krapina od 27.-29. km zatvoren je pretjecajni trak, pa se promet odvija voznim.

Na autocesti A3, Zagreb-Slavonski Brod, promet povremeno usporavaju radovi na nekoliko dionica i dvosmjerna vožnja južnim kolničkim trakom, kao i sanacija nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad.

Do 23. listopada, obnavlja se most na kanalu Biđ pa je dionica D7 Vrpolje-Velika Kopanica zatvorena za sav promet. Obilazak je: Vrpolje-Donji Andrijevci-Divoševci-Velika Kopanica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙