FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUBLIKACIJA "ZDRAVSTVENI PROFIL GRADA RIJEKE"

RIJEKA,11. listopada 2004.(Hina) - Publikacija "Zdravstveni profilgrada Rijeke", u kojoj su prikupljeni svi dostupni podatci o zdravljui čimbenicima koji utječu na zdravlje na riječkom području,predstavljena je danas u Gradskoj vijećnici.
RIJEKA,11. listopada 2004.(Hina) - Publikacija "Zdravstveni profil grada Rijeke", u kojoj su prikupljeni svi dostupni podatci o zdravlju i čimbenicima koji utječu na zdravlje na riječkom području, predstavljena je danas u Gradskoj vijećnici.

Pročelnica Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb i jedna od autorica publikacije Ankica Perhat na današnjem je predstavljanju istaknula da je izdavanje te knjige dio projekta "Rijeka-zdravi grad".

Rijeka je s još 45 gradova u Europskoj mreži zdravih gradova, a jedan od zadataka im je izraditi gradsku sliku zdravlja ljudi i uvjeta u kojima žive. U publikaciji su prikazani temeljni podatci o obilježjima riječkog stanovništva, o rođenima i umrlima, zdravstvenom stanju, životnom stilu i uvjetima života. Posebno su izdvojene starije osobe kao skupina kojoj će Gradski odjel dati više pozornosti u budućnosti. Taj profil je izrađen po metodologiji Svjetske zdravstvene organizacije.

Suautorice publikacije su Kristina Dankić i Karla Mušković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙