FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MISTERIJ BUSHOVE IZBOČINE - ŽICA ILI NABOR?

WASHINGTON, 10. listopada 2004. (Hina/AFP) - Tajanstvena izbočina naleđima primjećena pod odijelom američkog predsjednika Georgea Bushatijekom prve debate s demokratskim rivalom Johnom Kerryjem privukla jepozornost dva vodeća američka dnevna lista, nakon što već danima vladaInternetom.
WASHINGTON, 10. listopada 2004. (Hina/AFP) - Tajanstvena izbočina na leđima primjećena pod odijelom američkog predsjednika Georgea Busha tijekom prve debate s demokratskim rivalom Johnom Kerryjem privukla je pozornost dva vodeća američka dnevna lista, nakon što već danima vlada Internetom.

Bushovi savjetnici tvrde da misteriozna izbočina nije ništa drugo nabor na predsjednikovu sakou i odbacuju kao "potpuno smiješna" nagađanja da je Bush tijekom debate bio ozvučen kako bi primao savjete i odgovore "šaptača".

"Ozbiljne medijske kuće su to istražile i odlučile da od toga ne stvaraju priču", rekao je glasnogovornik Bushove kampanje Scott Stanzel. "Ljudi su previše vremena potrošili baveći se naklapanjima s Interneta. To je doista smiješno", dodao je.

Pa ipak, neobična izbočina privukla je pozornost ozbiljnih dnevnih listova, poput New York Timesa i Washington Posta.

"Misterij izbočine u sakou" naslov je članka u Timesu o drugoj debati predsjedničkih kandidata održanoj u petak u St.Louisu. Post je tomu dao još više prostora pod naslovom "Izbočina potaknula nagađanja".

Priče su potaknuli brojni Bushovi politički neistomišljenici tvrdeći da je predsjednik imao skrivenu slušalicu u uhu i da je izbočina zapravo radio prijamnik kojim je bio povezan s političkim savjetnikom koji je stajao iza pozornice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙