FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SFOR PRETRESAO HOTEL U VLASENICI U ISTOČNOJ BOSNI

SARAJEVO,7. listopada(Hina) - Pripadnici stabilizacijskih snaga u Bosnii Hercegovini (SFOR) pretresli su u četvrtak objekte u mjestuVlasenica u istočnoj Bosni, a ova operacija dio je napora usmjerenihna privođenje osoba optuženih za ratne zločine, priopćilo je tijekomdana zapovjedništvo SFOR-a u Sarajevu.
SARAJEVO,7. listopada(Hina) - Pripadnici stabilizacijskih snaga u Bosni i Hercegovini (SFOR) pretresli su u četvrtak objekte u mjestu Vlasenica u istočnoj Bosni, a ova operacija dio je napora usmjerenih na privođenje osoba optuženih za ratne zločine, priopćilo je tijekom dana zapovjedništvo SFOR-a u Sarajevu.

Kako su izvijestili lokalni mediji, metom pretrage SFOR-ovih vojnika zapravo je bio hotel "Panorama" u središtu Vlasenice, a nije poznato je li tom prilikom netko priveden odnosno je li nešto zaplijenjeno.

U priopćenju SFOR-a stoji kako je operacija izvedena u Vlasenici "dio kontinuiranog procesa čiji je cilj pomoći djelovanje Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) kao i napore lokalnih vlasti u BiH da se pravdi privedu osobe optužene za ratne zločine".

SFOR je na kraju još jednom pozvao sve građane BiH koji imaju informacije o mogućim sigurnosnim prijetnjama da o tome izvijeste pripadnike Stabilizacijskih snaga ili lokalnu policiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙