FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zagreb: biometeorološka prognoza od 8. do 11. listopada

ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuidućih će dana biti relativno nepovoljne što će donijeti lošijeraspoloženje osobama osjetljivim na vrijeme, izvijestio je danas Zavodza javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu idućih će dana biti relativno nepovoljne što će donijeti lošije raspoloženje osobama osjetljivim na vrijeme, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će biometeorološka situacija biti relativno nepovoljna što bi kod ljudi osjetljivih na vrijeme moglo uzrokovati glavobolju, nevoljkost, umor i smetnje sa snom. Tegobe uzrokovane vremenom mogu se pojaviti i kod kroničnih bolesnika pa im se savjetuje izbjegavanje tjelesnih napora i redovito uzimanje lijekova. Kronični srčani bolesnici mogu imati tegobe s tlakom i srčanim ritmom.

U subotu i nedjelju se nastavlja razdoblje relativno nepovoljnog vremena s glavoboljom, osjećajem umora i lošijim snom. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti kod kroničnih bolesnika koji trebaju i dalje izbjegavati tjelesne napore i redovito uzimati lijekove.

U ponedjeljak je i dalje relativno nepovoljna prognoza s nešto povoljnijim utjecajem vremenskih prilika na raspoloženje, radni elan i san. Kronični bolesnici mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom pa trebaju redovito uzimati lijekove, kroničnim plućnim bolesnicima savjetuje se izbjegavanje tjelesnih napora, a kronični srčani bolesnici mogu imati tegoba s tlakom i srčanim ritmom.

Zrak je zdravstveno ocijenjen kao dobre kvalitete, a ultravioletno zračenje bit će niske jačine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙