FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BLAIR: DOBRU KONDICIJU IMAM ZBOG NOVINARA

KARTUM, 6. listopada 2004. (Hina/AFP) - Britanski premijer Tony Blairkoji je u srijedu doputovao u Kartum, nekoliko dana nakon zahvata nasrcu, rekao je u šali da mu česte i oštre replike s novinarima pomažuu održavanju tjelesne spreme.
KARTUM, 6. listopada 2004. (Hina/AFP) - Britanski premijer Tony Blair koji je u srijedu doputovao u Kartum, nekoliko dana nakon zahvata na srcu, rekao je u šali da mu česte i oštre replike s novinarima pomažu u održavanju tjelesne spreme.

Po velikoj vrućini od 40-ak stupnjeva Celzijusa i vlazi, Tony Blair je, odgovarajući na pitanje o svom zdravlju, kazao novinarima koji su ga pratili na putovanju po Africi: "Ništa nije bolje za oporavak od odgovaranja na pitanja britanskih medija. To je uvijek iznimno veliko zadovoljstvo i bit će to i ubuduće".

Blair je u petak operiran u londonskoj bolnici, a istog dana navečer došao je kući.

Doputovao je u Kartum u srijedu kako bi razgovarao sa sudanskim čelnicima o krizi u Darfuru. U srijedu poslijepodne trebao bi otputovati u Adis Abebu, u Etiopiju, gdje će predstaviti svoj program poticanja razvoja u Africi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙