FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

USKORO ODLUKA O DODJELI POMOĆI RH HRVATIMA U BIH - TISAK

MOSTAR, 5. listopada 2004. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske će, kakose očekuje, do kraja listopada donijeti odluku o dodjeli sredstava zafinanciranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenihprograma i projekata Hrvata u BiH za 2004. godinu, objavio je u utorakmostarski Dnevni list pozivajući se na hrvatsko Ministarstvo vanjskihposlova koje je bilo zaduženo za prikupljanje prijava na natječaj štoga je za ovu namjenu raspisala hrvatska Vlada.
MOSTAR, 5. listopada 2004. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske će, kako se očekuje, do kraja listopada donijeti odluku o dodjeli sredstava za financiranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenih programa i projekata Hrvata u BiH za 2004. godinu, objavio je u utorak mostarski Dnevni list pozivajući se na hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova koje je bilo zaduženo za prikupljanje prijava na natječaj što ga je za ovu namjenu raspisala hrvatska Vlada.

Navodi se kako je hrvatska Vlada osigurala 25 milijuna kuna u ovoj godini za potporu obrazovnim, kulturnim, znanstvenim i zdravstvenim projektima Hrvata u BiH. Dužnosnici Vlade Republike Hrvatske ranije su više puta rekli kako će se ove godine po prvi puta sredstva namijenjena za pomoć Hrvatima u BiH izdvajati iz proračuna, što prethodnih godina nije bio slučaj.

Prema pisanju Dnevnog lista, Povjerenstvo koje je radilo na ovogodišnjem odabiru projekata i programa pristiglih na natječaj činili su ministri: Andrija Hebrang, Miomir Žužul, Dragan Primorac, Božo Biškupić, Ivan Šuker i pomoćnik ministra financija Niko Rajić, te saborski zastupnici Zdenka Babić-Petričević i Ivan Bagarić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙