FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ PRIMIO IZASLANSTVO CENTRA M. TRIPALO

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Centra Miko Tripalo koje mu je uručilozbornik radova "Hrvatska kako dalje - zadaci i mogućnosti" sistoimenog skupa održanog na zagrebačkom Pravnom fakultetu u siječnjuove godine, priopćeno je iz Predsjednikova ureda.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Centra Miko Tripalo koje mu je uručilo zbornik radova "Hrvatska kako dalje - zadaci i mogućnosti" s istoimenog skupa održanog na zagrebačkom Pravnom fakultetu u siječnju ove godine, priopćeno je iz Predsjednikova ureda.

Predsjednik Upravnog odbora Centra i voditelj izaslanstva Josip Kregar rekao je kako su u knjizi opisana temeljna pitanja o odnosu Republike Hrvatske prema europskim integracijama, o političkom sustavu, ekonomiji i socijalnom stanju u Hrvatskoj.

Predstavnici Centra upoznali su predsjednika Mesića i s koncepcijom rada Centra zamišljenog kao javna tribina o ključnim pitanjima demokracije i razvoja Hrvatske.

Predsjednik Republike podržao je njihove aktivnosti te dodao kako je Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo mjesto za intelektualni dijalog koji Hrvatskoj nedostaje, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙