FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BHP BILLITION ZAINTERESIRAN ZA ZNATNA ULAGANJA U RUSIJU

MOSKVA, 5. listopada 2004. (Hina) - Vodeća svjetska rudarska kompanija,australski BHP Billiton planira ulagati u ruski kompleks energetike iprirodnih resursa, izjavio je predsjednik uprave te kompanije CharlesGoodyear nakon sastanka s ruskim ministrom za industriju i energetikuViktorom Krištenkom, objavio je Interfax.
MOSKVA, 5. listopada 2004. (Hina) - Vodeća svjetska rudarska kompanija, australski BHP Billiton planira ulagati u ruski kompleks energetike i prirodnih resursa, izjavio je predsjednik uprave te kompanije Charles Goodyear nakon sastanka s ruskim ministrom za industriju i energetiku Viktorom Krištenkom, objavio je Interfax.

"BHP Billiton zainteresiran je za ulaganje značajnog kapitala u razvoj prirodnih resursa u Ruskoj Federaciji, te je zatražio od ministra da mu navede sve stvari koje treba razmotriti strana kompanija pri ulaganju u Rusiju", priopćeno je iz tog ministarstva.

Krištenko je kazao da je potrebno dobro razumijevanje zakonske regulative i glavnih područja reforme. Dodatno, kazao je da je potrebno sklopiti strateško partnerstvo s ruskim kompanijama. "Ono bi trebalo pripomoći u poboljšanju pozicije ruskih kompanija na tržištima dionica i na međunarodnim robnim burzama", kazao je Krištenko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙